Success Team Global

Monday, November 8, 2010

Success Team Global adalah group dalam syarikat MonaVie yang diterajui oleh Hawaiian Blue Diamond En Shah Khan. Center kita berada di No 13, Jalan Bandar 3, Taman Melawati, 53100 Gombak, Selangor. Ia terletak berhadapan Balai Polis Taman Melawati. Center ini dilengkapi dengan bilik training untuk 100 orang pada satu2 masa, komputer, brochure dan flyers, penghawa dingin, LCD projector dan lain-lain lagi. Center ini boleh digunakan oleh semua downline beliau dan beroperasi dari jam 12p.m. hingga ke malam.

Pada setiap hari Ahad, training dan motivasi akan diadakan untuk membantu para pengedar MonaVie yang benar2 committed untuk menjalankan bisnes MonaVie. Dalam masa 6 bulan dari sekarang, iaitu sebelum 30 April 2011, First anniversary MonaVie di Malaysia, Success Team Global mempunyai matlamat untuk melahirkan sekurang2nya 50 orang pengedar berpangkat Ruby Executive. Income minimum bagi pangkat Ruby Executive adalah RM16,000 SEBULAN. Average income bagi pengedar berpangkat Ruby Executive di seluruh dunia adalah RM27,000 SEBULAN.

Bagi mencapai pangkat Ruby, anda perlu mempunyai jualan kumpulan di kaki yang lemah sebanyak 100 kotak untuk 2 minggu berturut2 (10,000GV) dan 4 orang berpangkat star500 keatas dalam sponsor leg anda. Jika anda maintain pangkat Ruby untuk 4 minggu berturut2, anda akan dapat One Time Bonus sebanyak RM9,600 dari syarikat Monavie. Jika anda mencapai pangkat Ruby, anda dan isteri akan diberi FREE TRIP  ke Zermatt Resort, Utah USA dengan semua perbelanjaan ditanggung termasuk hotel, makan-minum dan duit shopping.

Workshop2 intensif juga akan diadakan untuk membantu para pengedar bagaimana untuk menjalankan bisnes MonaVie dengan bersungguh2. Anda mahu income RM16,000 SEBULAN? Melancong ke USA percuma? Your choice! Menurut En Shah, 5 perkara perlu ada untuk berjaya dalam bisnes ini:

1. Persistent (Istiqomah)
2. Patience (Sabar)
3. Positive
4. Pleasant (Sopan)
5. Passion (Kesungguhan)

Monavie kini baru berada di 17 negara. Monavie baru membuka pasaran Taiwan pada 1 September 2010 yang lepas, dan akan membuka pasaran Brunei pada 1 Disember tahun ini. Monavie merancang untuk membuka pasaran Indonesia pada pertengahan tahun hadapan. Kita adalah antara yang terawal.Mari bisnes bersama kami!! Call now 019-6464707 to get started!

Pada hari Selasa, Rabu dan Khamis ini, Monavie akan mengadakan City Tour di Singapore, Penang dan Kuala Lumpur. Road Show di Kuala Lumpur akan diadakan pada hari Khamis ini, 11 Nov 2010 bertempat di PJ Hilton. Majlis akan bermula pada jam 8malam dan semua dijemput hadir. Tiket berharga RM10 boleh didapati di Pejabat Monavie di Bangsar. Untuk maklumat lanjut boleh klik Monavie Road Show Event.

     " Those who make excuses can never become rich, those who become rich, they never make excuses "
     " Pay now and play later, if you play now, then you have to pay later "
     " People complain that they have a lack of time, but the truth is, they actually have a lack of direction "

Mubin Abdurrahman (019-6464707,thegreatfortune@yahoo.com)

0 comments: