Training on How to Make 5 Figure Income in Monavie

Saturday, October 23, 2010

Satu sesi training dan motivasi akan diadakan di Taman Melawati pada hari esok. Berikut adalah butiran lengkap berkenaan program tersebut:

Tarikh : Ahad (24 Oktober 2010) (Esok)
Masa  : 2:00petang - 7:00malam
Speaker : En. Shah Khan (Hawaiian Blue Diamond)
Tempat  : 13, Jalan Bandar 3, Taman Melawati, 53100 Gombak, Selangor. (Terletak betul2 berhadapan Balai Polis Taman Melawati)
Bayaran : RM 15 sahaja
Peserta  : Terhad untuk 80 orang

                                        Peta untuk ke pejabat En Shah Khan di Taman Melawati

Dalam network marketing, untuk berjaya, anda perlu buat 3 perkara iaitu KEPUTUSAN KUKUH, BELAJAR dan LAKSANA. Dalam sesi training dan motivasi ini, anda akan BELAJAR terus dari En Shah Khan bagaimana untuk berjaya dalam bisnes Monavie. Antara isi-isi program adalah seperti berikut:

1. Mengapa semakin ramai orang menceburi industri Network Marketing.
2. Cabaran-cabaran dalam bisnes MLM dan cara mengatasinya.
3. How to approach your prospects.
4. How to make 5 figure income in Monavie Business.
5. Penerangan lengkap tentang Marketing Plan Monavie dan keistimewaannya berbanding yang lain.
6. Motivasi dan Soal Jawab.
7. Syarat-syarat untuk berjaya dalam industri Network Marketing.

Untuk pengetahuan anda, MLM adalah satu industri yang telah melahirkan paling ramai JUTAWAN sejak 10 tahun yang lepas. Semasa saya baru menceburi bidang ini, saya berasa pelik dan tidak percaya, betulkah leader2 dalam MLM boleh buat income 5 angka sebulan dalam masa tak sampai setahun? Saya rasa leader2 ini hanya membuat gimik untuk menarik orang ramai supaya menyertai mereka. Tetapi semakin lama, saya mula nampak apa sebenarnya yang berlaku, dan memang benarlah leader2 hebat dalam industri ini menjana 5, 6 mahupun 7 angka sebulan SETIAP BULAN!

Bukan itu sahaja, malah ramai juga yang menjadi jutawan tidak sampai pun 2 tahun dalam bisnes MLM. Untuk pengetahuan anda, di Malaysia sahaja terdapat lebih dari 5,000 orang JUTAWAN yang telah dilahirkan dalam bisnes MLM dengan TOP INCOME EARNER menjana lebih 3 JUTA SEBULAN!!!
Hebat sangatkah bisnes ini? Nak tahu rahsianya.... Hubungi saya di 019-6464707.

                                       " Explore the power of LEVERAGE "

Jus Monavie adalah makanan kesihatan yang amat berkhasiat untuk anda seisi keluarga. Keistimewaannya terletak pada Crown Jewel, buah Acai Beri dari hutan Amazon, Brazil. Monavie menggunakan teknik yang dipaten khas " Freeze Drying " untuk menjaga 99.99% khasiat dalam buah Acai Beri yang amat kaya dengan antioksidan. Ditambah lagi dengan rumusan 18 jenis buah-buahan terbaik dari seluruh dunia, yang menjadikan jus Monavie antara makanan kesihatan terbaik dunia. Cubalah!

Mubin Abdurrahman (019-6464707,thegreatfortune@yahoo.com)

0 comments: