Monavie dan Pahang

Tuesday, May 4, 2010

Sabtu lepas, 1 Mei 2010 bila semua orang bercuti, kami (5 orang) telah pergi ke Pahang untuk program training dan commitment di center Pahang. Naik 2 kereta, sampai lebih kurang pukul 9:50pagi. Center Pahang adalah kepunyaan seorang leader besar dalam MLM. Center ni memang nampak anggun dan cantik dengan hiasan dinding warna ungu, signboard Monavie, bunting Monavie, bilik surau, bilik meeting yang agak besar, dan sofa2 yang selesa untuk duduk berjam-jam. Leader MLM ni memang seorang yang sangat berkaliber, ciri-ciri kepimpinan dalam dirinya memang jelas terserlah, keyakinan diri pun tinggi.

Beliau bagi talk tentang 'CIRI-CIRI ORANG YANG GAGAL' dan 'CIRI-CIRI ORANG YANG BERJAYA'. Dekat2 dua jam jugalah talk, tapi memang tak boring. Isi talk kita cerita nanti. Lepas talk, leader kami belanja makan bihun goreng dan teh o ais untuk semua orang yang hadir, ada dalam 20 orang lebih. Lepas solat zuhur, talk disambung lagi, berkenaan dengan 'CARA-CARA MENAJA', 'SIAPA YANG PATUT DITAJA' dan ' TOOLS UNTUK MENAJA'. Ceramah memang very informative. Banyak benda yang kami pelajari.

Antara benda yang mengkagumkan saya adalah target yang ditetapkan beliau, iaitu untuk menjadi Royal Black Diamond dalam masa 8 bulan dari sekarang. Untuk pengetahuan anda, purata income Royal Black Diamond adalah RM 900,000 SEBULAN, dan jualan di kaki yang lemah adalah 3000 kotak setiap minggu untuk 4 minggu berturut-turut. Ianya memang tidak mustahil, tetapi perjalanan yang penuh dengan onak dan duri. Tetapi yang penting di sini adalah keyakinan yang tinggi dalam diri beliau.

Beliau adalah salah seorang contoh orang yang telah berjaya dalam industri MLM. Beliau telahpun menjana  pasif income dari syarikat MLM sebelum ini. Beliau kata, tidak ada satu pun hadiah yang ditawarkan oleh syarikat melainkan semuanya telah dicapai oleh beliau. Beliau mendapat pangkat tertinggi dalam syarikat tersebut dan telahpun melahirkan leader2 yang berpangkat sama dengan beliau. Beliau menjana pendapatan 5 angka setiap bulan dari syarikat tersebut. Beliau tertarik dengan Monavie apabila diberi jus Monavie percuma oleh sahabat beliau, dan merasa kesannya serta tertarik dengan pelan kompensasi Monavie.

Sayangilah jantung anda! Minumlah jus Monavie Pulse dan jana pasif income dari Monavie.

Malam ini, Selasa 4 Mei 2010 di K Klub, akan diadakan meeting Monavie. Malam ini agak special kerana leader2 yang berpangkat Ruby dan ke atas akan dipanggil ke hadapan untuk menerima anugerah percutian ke USA. Terdapat lebih kurang 15 orang yang berpangkat Ruby Executive dan ke atas dalam group En Shah Khan. Tahniah kepada En Shah Khan yang baru sahaja mencapai pangkat Hawaiian Blue Diamond. Ruby Executive menjana pendapatan 5 angka selesa setiap bulan. Meeting diadakan pada pukul 8.45 malam. Jumpa anda di sana!

                                             PETA UNTUK KE K KLUB, TAMAN MELAWATI

Mubin Abdurrahman (019-6464707,thegreatfortune@yahoo.com)

0 comments: