Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin

Wednesday, September 29, 2010

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran kepada semua umat Islam dan juga memohon ampun dan maaf atas segala salah dan silap kepada saudara2 yang berkenaan.  Setelah sebulan berpuasa di bulan Romadhon Al Mubarak, biasanya di Malaysia, sebulan jugalah kita beraya di bulan Syawal yang mulia ini. Raya, raya juga, bisnes, bisnes juga.


Monavie kini telah berusia hampir setengah tahun di Malaysia, dan perkembangannya amat memberangsangkan. Telah beberapa kali produk jus Monavie telah kehabisan di Ofis Monavie Bangsar kerana permintaan yang terlampau tinggi. Pasaran Monavie di Malaysia kini menduduki tangga keempat terbesar selepas USA, Jepun dan Korea.

Produk Monavie memang bermutu tinggi kerana R&D nya sahaja menelan belanja beratus-ratus juta ringgit, di samping ujian kualitinya yang memang dijaga dengan rapi dan teliti dan produk2 yang diperkuatkan lagi ditambah dengan produk2 yang baru. Kini Monavie mempunyai 6 jenis produk yang unik, dan tidak lama lagi Monavie akan keluar dengan produk terbaru iaitu, produk untuk menguruskan badan.

Untuk pasaran Malaysia, kini anda boleh membuat untung lebih sekiranya anda pandai menjual produk. Dengan hanya RM 1,990, anda kini boleh membeli 6 kotak jus Monavie Combo iaitu 3 kotak jus Monavie Pulse + 3 kotak jus Monavie Original dengan PV sebanyak 500PV. Jika anda beli secara berasingan, kos anda adalah RM 2,279. Ini bermakna anda telah jimat sebanyak RM 289.

Kos anda sebotol akan jadi lebih kurang RM 82. Jika anda memang boleh menjual produk sebanyak 6 kotak SEBULAN, ini bermakna income anda untuk untung runcit sahaja adalah sebanyak lebih kurang RM 1,370. Ini belum lagi termasuk bonus2 lain yang terdapat dalam pelan pemasaran Monavie. Jus Monavie memang telah terbukti berkesan untuk membantu masalah2 kesihatan anda. Dapatkannya sekarang juga!!

Mubin Abdurrahman (019-6464707,thegreatfortune@yahoo.com)

0 comments: